Подкрепяме Java2Days

OnTarget Training подкрепя конференцията Java2Days - уникално събитие, организирано за пръв път в Източна Европа, за да представи последните новости в областта на разработката с Java.

Java2Days беше организирана за пръв път на 8-9 October 2009 в София, България. По време на двата конферентни дни повече от 600 присъстващи се срещнаха със световноизвестни лектори. Спийкърите от Java2Days 2009, участвали многократно в събития от световен мащаб като JavaOne, The ServerSide Java Symposium, Jazoon, с голям успех демонстрираха своите познания в областта на Java техногиите и богатият си опит пред широката аудитория.

Конференцията беше първата такава за Източна Европа, чиито фокус беше насочен към последните тенденции и най-новото в изграждането на софтуерни приложения с Java.

През 2010 OnTarget Training отново ще подкрепи Java2Days и ще участва в организирането на две други ИТ събития - Mobile2Days и Cloud2Day конференции, които също ще се проведат в София, България. Трейнинг центъра ще участва и в подбора на лекторите за предстоящите конференции.