„Business Booster” - Стартирай своя бизнес

09-03-2011 Иновативна бизнес инициатива за млади и предприемчиви хора – „Business Booster” стартира софтуерната компания Insitex, съвместно с OnTarget Training – водещ център за обучение в областта на информационните технологии.

„Business Booster” има за цел да даде шанс на млади специалисти в областта на разработката на софтуер да започнат собствен бизнес с подкрепата на стабилен бизнес-партньор. Инициативата предлага бизнес-старт по утвърден и работещ печеливш бизнес-модел, който предлага възможност за работа по дългосрочни проекти на световно-известни клиенти. За младите предприемачи се осигуряват още всички необходими за развитие на бизнеса условия – офис, ИТ оборудване, телекомуникационни и административни услуги и др.

Кандидатите трябва да бъдат мотивирани за започнат и развиват свой собствен бизнес, да имат необходимите познания в областта на програмирането и разработката на софтуер, както и хъс да участват в създаването на качествени високотехнологични продукти, които ще се ползват от милиони потребители по цял свят.

За одобрените екипи е предвидено безплатно обучение в областта на бизнеса и технологиите, осигурено от OnTarget Training.