Цялостен курс по програмиране

26-05-2011 OnTarget Training обявява записване за „Цялостен курс по програмиране” - уникално промоционално обучение за лято 2011.

Обучението включва цялостна подготовка по програмиране с едно от направленията - Java или C# и .NET, по избор.

ЦЦялостният курс по програмиране е специално разработен от преподавателите на OnTarget така, че след завършването му курсистите да придобият знанията и уменията, покриващи изискванията за начинаещи софтуерни специалисти с Java или C# и .NET.

Обучението започва с теми за начинаещи, чиято цел е да запознае участниците с основни понятия от програмирането и да им даде базови познания за съответния език за програмиране. След въвеждащите теми, в обучението за двете направления, се разглеждат фундаментални теми и работа с бази данни, подплатени с много практически упражнения.

Цялостният курс по програмиране, както в направлението с Java, така и със C# и .NET, се предлага на преференциалната цена от 1270,00*лв.

Промоцията е валидна до 30-ти юни 2011 г. или до запълване на местата в групата**. Обучението се очаква да стартира към средата на юли месец 2011г., а продължителността на целия курс е над 150 часа.

За записване и допълнителна информация - свържете се с нас на телефон: 02/9589965 или ни пишете на e-mail адрес - info@ontarget-training.com .

Повече информация за курсовете в OnTarget Training може да разгледате тук.


* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки; предлага се възможност за заплащане и на части