Цялостно обучение с Java

Complete Training Course - Java24-01-2012 OnTarget Training стартира записване за промоционалното обучение - „Цялостен курс по програмиране - Java”.

Курсът включва цялостна подготовка по програмиране с Java.

Цялостният курс по програмиране е специално разработен от преподавателите на OnTarget така, че след завършването му курсистите да придобият знанията и уменията покриващи изискванията за начинаещи софтуерни специалисти с Java.

Обучението започва с теми за начинаещи, чиято цел е да запознае участниците с основни понятия от програмирането и да им даде базови познания за съответния език за програмиране. След въвеждащите теми, в курса се разглеждат фундаментални теми и работа с бази данни, подплатени с много практически упражнения.

Цялостният курс по програмиране с Java, се предлага на преференциалната цена от 1285,00*лв.

Промоцията е валидна до 24-ти февруари 2012 г. или до запълване на местата в групата**. Обучението се очаква да стартира в началото на март месец 2012г., а продължителността на целия курс е над 160 часа.

За допълнителни въпроси, информация и записвания може да се свържете с нас на e-mail адрес: info@ontarget-training.com или на телeфон: 02/958 9965.

* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки; предлага се възможност за заплащане и на части

** броя на местата в групата са ограничени