Цялостно обучение с Java

Complete Training Course - Java01-03-2012 Поради големия интерес към промоционалното обучение - „Цялостен курс по програмиране - Java” OnTarget Training обяви втори етап на записване.

Промоцията е валидна до 30-ти март 2012 г. При записване в групата* за „Цялостният курс по програмиране с Java” до крайния срок е в сила преференциалната цена от 1285,00**лв.

За обучението

Този курс включва цялостна подготовка по програмиране с Java.

Обучението е специално разработено от преподавателите на OnTarget така, че след завършването му курсистите да придобият знанията и уменията покриващи изискванията за начинаещи софтуерни специалисти с Java.

Обучението започва с теми за начинаещи, чиято цел е да запознае участниците с основни понятия от програмирането и да им даде базови познания за съответния език за програмиране. След въвеждащите теми, в курса се разглеждат фундаментални теми и работа с бази данни, подплатени с много практически упражнения.

Обучението се очаква да стартира след началото на април месец 2012г., а продължителността на целия курс е над 160 часа.

За допълнителни въпроси, информация и записвания може да се свържете с нас на e-mail адрес: info@ontarget-training.com или на телeфон: 02/958 9965.

* броя на местата в групата са ограничени

** промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки; предлага се възможност за заплащане и на части