Промо: PHP+English

Super Promo: PHP + English25-09-2012

OnTarget Training, обявява уникална Супер промоция при записване за пълен курс по PHP (първо и второ ниво в пакет) в периода от 25 Септември до 23 Ноември 2012г.

Всеки курсист получава:

  • - промоционална цена от - 883,00*лв. , при записване за пакета от двете части на курса
  • - талон за безплатно** участие в практически курс по английски език

Таксата от 883,00лв. при записване за предстоящата група*** на супер промо курса - PHP 2в1+English, е валидна само в рамките на по-горе посочения период.

Обучението ще стартира в периода до 23 Ноември 2012г.

Повече информация за двете нива на курса по PHP може да намерите тук - за ниво 1 и за ниво 2 , а за Практическият курс по английски език - тук.

Желаещите да се включат в курса по текущата промоция е необходимо да се свържат с нас – info@ontarget-training.com или 02/958 9965.

Този курс е подходящ за начинаещи, които желаят да се развиват в областта на програмирането с PHP и уеб програмирането.

* промоционалната такса от 883,00лв. за текущата промоция е със 7% отстъпка от стандартната обща такса за записване в двете части на курса по PHP и важи само при записване и за двете части на курса в пакет; промоционалната такса не подлежи на допълнителни отстъпки; възможност за заплащане на части

** условията за безплатно участие в практическият курс по английски език са изложени в талона, който курсистите ще получат при записване

*** броят на местата в групата е ограничен