Онлайн обучение: нови групи

Онлайн обучение: снови групи21-12-2013

Поради големият интерес на желаещи да се обучават в онлайн курсовете обявяваме прием за новите групи, които ще започнат в началото на 2014 година. Те ще бъдат следните:

Онлайн обучение: вечерно - комбиниран курс "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането с Java и C#" във вечерна форма, 2 пъти седмично. Групата стартира обучение на 14.01.2013г. Цената на комбинираното вечерно онлайн обучение е промоционална – 199,00*лв.

Онлайн обучение: дневно - комбиниран курс "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането с Java и C#" в дневна форма, 2 пъти седмично. Групата стартира обучение на 14.01.2013г. Цената на комбинираното дневно онлайн обучение е промоционална – 199,00*лв.

Допълнително курсистите, записали се в комбинираният онлайн курс, могат да закупят наръчник "Първи стъпки в програмирането" само за 15,00лв. Наръчникът е допълнение към курса за начинаещи "Основи на програмирането".

Желаещите, които искат да получат и лекциите на основният курс "Въведение в програмирането с Java и C#" за теоритична подготовка, могат да ги закупят на цена от 39,00лв.

Курсовете "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането с Java и C#" са подходящи за начинаещи хора, които искат да се обучават и развиват в областта на програмирането. Предварителен опит не е необходим.

Повече информация за двата курса, включени в пакета, може да намерите тук.

За записване за онлайн курсовете, както и за заявка на наръчник или лекции, е необходимо да се свържете с нас – 02/958 99 65 или info@ontarget-training.com .