Онлайн обучение - Java и C#

Онлайн обучение: Java и C#01-07-2014

Започва записване за нова група за онлайн курс в направление Java и C#.

Онлайн обучение: комбиниран курс "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането с Java и C#" в дневна форма, 2 пъти седмично. Групата стартира обучение на 16.07.2014г. Цената на комбинираното дневно онлайн обучение е промоционална – 219,00*лв. Продължителността на обучението е 52 часа.

Допълнително курсистите, записали се в комбинираният онлайн курс, могат да закупят наръчник "Първи стъпки в програмирането" само за 15,00лв. Наръчникът е допълнение към курса за начинаещи "Основи на програмирането".

Желаещите, които искат да получат и лекциите на основният курс "Въведение в програмирането с Java и C#" за теоретична подготовка, могат да ги закупят на цена от 39,00лв.

Курсовете "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането с Java и C#" са подходящи за начинаещи хора, които искат да се обучават и развиват в областта на програмирането. Предварителен опит не е необходим.

За записване за онлайн курсовете, както и за заявка на наръчник или лекции, е необходимо да се свържете с нас – 02/958 99 65 или info@ontarget-training.com .

Основи на програмирането:

Придобиват се начални и базови познания за алгоритми, цикли и масиви. Работи се с "блок-схеми" и се набляга на изграждането на т.нар. логическо мислене, необходимо за успешно развитие в областта на разработката на софтуерни приложения.

Въведение в програмирането с Java:

В този курс вие ще придобиете широки знания за: синтаксиса на Java, контролни структури, масиви, списъци, речници, класове и обекти. Ще се научите да създавате конзолни приложения, да работите със стрингове, да създавате гъвкави модели с принципите на Обектно-Ориентирано програмиране.

Ще се научите да:

- Разработвате конзолни приложения използвайки класове и обекти

- Създавате гъвкави модели с принципите на Обектно-Ориентирано програмиране

- Организирате данни чрез колекции и масиви

- Работите със стрингове – търсене, извличане, заместване, разделяне и др.

- Използвате контролни структури – условни оператори и цикли