Основи на програмирането

Първи стъпки в програмирането - 11.02.2015 23-01-15

Курс "Основи на програмирането" за начинаещи стартира на 11.02.2015г. Обучението е подходящо за всички, които правят първи стъпки в областта на програмирането.

Началната дата на обучението е 11.02.2015г.

Курсът ще се провежда два пъти седмично във вечерна форма, като цената му е промоционална: 99,00*лв вместо стандартната от 120 лева. Продължителността на курса е 12 часа.

За курса:

Първи стъпки в програмирането:

Предназначен е за хора, които нямат предишен опит в изучаване на езици за програмиране. Придобиват се начални и базови познания за алгоритми, цикли и масиви.

Работи се с "блок-схеми" и се набляга на изграждането на т.нар. логическо мислене, необходимо за успешно развитие в областта на разработката на софтуерни приложения.

Курсът се явава първа част от системата от курсове в направленията Java/C#. След обучението желаещите могат да продължат развитието си с курс "Въведение в програмирането".

За кого е предназначен курса:

За всеки който желае да научи и разбере основните концепции в програмирането - алгоритми, цикли, масиви и базови понятия.

Желаещите да се запишат** и обучават в курса е необходимо да се свържат с нас на: 02/958 99 65; info@ontarget-training.com .

* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки и е валидна при записване за предстоящата група, която започва на 11.02.2015г.

** свободните места за записване в предстоящата група са ограничен брой

Програма на курс "Първи стъпки в програмирането":

Основни понятия в програмирането

Алгоритми и блок-схеми

Цикли и масиви