Партньорства

OnTarget Training има ключови връзки със водещи компании и Университети по цял свят. Като иновативна компания ние успешно работим с нашите партньори и през всички тези години сме изградили сериозни отношения с тях.

Сред всички наши партньори са: световно известни вендори, софтуерни компании, промишлени предприятия, водещи Университети и училища, медийни компании, различни видове потребителски групи и професионални организации и др.


Нашите лектори

Лектори

Нашият екип от лектори е съчетал отлични и опитни професионалисти, които винаги са „на гребена на вълната” с новостите в областта на информационните технологии и бизнеса. Ние имаме отлични контакти с чуждестранни лектори, с които работим успешно, за да предлагаме само висококачествени обучения и да организираме отлични събития и инициативи за професионалисти.


Присъедини се към нас

Освен обученията за професионалисти, които OnTarget Тraining предлага, организираме и мащабни събития, на които се представят водещи тенденции в областта на информационните технологии и бизнеса. Ако Вие сте лектор с опит, експерт в тези области и искате да станете част от нашия екип.

Свържете се с нас!
Станете наш лектор!

Научи повече