• Обучения

    Ние организираме обучения за професионалисти в областта на информационните технологии и бизнеса, съобразени с последните тенденции. Нашите курсове са предпочитани от професионалистите, защото получават знания и практически умения, които да използват в реалната си работа.

    научи повече

  • Курсове по поръчка

    OnTarget Training предлага също курсове по поръчка за корпоративни клиенти. Нашата цел при подготовката на такъв курс е да синхронизираме програмата на обучение с нуждите и работния процес на клиента и очаквания краен резултат.

  • Събития

    Като компания, която предлага само висококачествени обучения, водени от отлични международни лектори, ние участваме в множество събития и безплатни инициативи. За нас не съществуват граници за събитията, в които участваме – за нас е важно да можем да споделим своя опит.

Услуги

Подбор и изграждане на екипи

Ние имаме опит, както в развитието на вече съществуващи екипи, така и в изграждането на изцяло нови, съобразявайки се с изискванията на клиента.

Сертифициране

OnTarget Training работи като Prometric тестов център и предлага възможност на всички професионалисти в областта на информационните технологии, да се явяват на тестове и да получат международно признат сертификат.


Тийм билдинг

Екипът ни има уникални идеи и опит в организирането на мероприятия, сплотяващи всеки екип. Незабравимите преживявания и бизнес резултатите са гарантирани.

Подбор на персонал

Нашите HR специалисти използват специални методи и практики за да осъществят, както качествен подбор на хората в екипа, така и планирането на бъдещото му развитие.